Seyahatlerinizde Rahatlık Sağlayan Büyük Boy Valizler

Büyük boy valizler seyahatlerde kolaylık ve rahatlık sağlayan araçlar arasındadır. Düzenli aralıklarla seyahatlere çıkan kimseler için doğru valiz seçmek pratiklik açısından çok önemlidir. Bu noktada seyahat tutkunları My Valice markasından destek almayı tercih ederler. Büyük boy valizler uzun soluklu tatiller için oldukça idealdir. Ayrıca ailecek yapılan seyahatlerde de işlevsel olmalarından dolayı sıklıkla tercih edilirler. Geniş iç hacme sahip olan bu valizler daha fazla eşya taşıma imkânı sunarlar. Bu nedenle iş seyahatleri için de ideallerdir. İkili valiz setleri genellikle arkadaş grupları ile seyahat yapacak kimseler tarafından tercih edilirler. Üçlü valiz seti ise kalabalık bir aile ile seyahat edileceği zaman kullanılırlar. Büyük boy valiz seçerken dikkat edilmesi gerekenlerden birisi de malzemenin kalitesidir.

Çünkü kaliteli malzemeler valizin ömrünü uzatmakla beraber dayanıklılığını da arttırırlar. Seyahat esnasında eşyalarının güvende olduğunu hisseden kullanıcılar, rahat bir tatil yapma şansına sahip olurlar.

Modern Tasarımı ve Fonksiyonelliği ile Öne Çıkan Büyük Boy Valizler

Modern tasarımları ve fonksiyonel olmalarıyla seyahat dünyasında öne çıkan araçlardan birisi de büyük boy valizlerdir. İkili valiz setleri işlevsel olmalarının yanı sıra aynı zamanda şık tasarımlarıyla da dikkatleri üzerlerine çekerler. Hafif ve dayanıklı malzemelerden üretilen ikili valiz setleri uzun ömürlü olmaları sebebiyle de tercih edilirler.

Büyük boy valizler dinamik hatlara sahip olmalarının yanı sıra aynı zamanda taşıma kolaylığı da sağlarlar. Kalabalık grup hâlinde seyahat edileceği zaman tercih edilen üçlü valiz seti, alüminyum alaşımlar kullanılarak üretilirler. Çeşitli polikarbonat türleri kullanılarak da üretilen gövdeler ağır darbelere karşı dayanıklı olmaları ile bilinirler.

Fonksiyonellikleri sayesinde öne çıkan büyük boy valizler kullanıcıların ihtiyaçlarına göre tasarlanmaktadır. İç hacimlerinde sabitlenmiş kayışlara, fermuarlı bölmelere ve bölücü panellere sahiplerdir. İnce detaylarla süslenmiş olan büyük boy valiz çeşitleri, eşyaların valiz içerisinde düzenli bir şekilde kalmasına sağlarlar. İkili veya üçlü valiz setleri almak isteyen kullanıcılar genellikle My Valice markasını tercih etmektedirler.

Uçağa Hangi Boy Valiz Alınır?

Üçlü valiz setleri tercih ederek seyahate çıkanlar valizlerinin uçağa alınıp alınmayacağı konusunda endişeli olabilirler. Uçakla seyahat edecek kimseler için doğru boyutta valiz tercihi yapmak seyahati kolaylaştıracak maddelerden birisidir. Seyahat pratikliğini ve rahatlığını sağlayacak olan valiz seçiminin doğru olup olmadığı uçağa binileceği zaman anlaşılır. Her havayolu şirketinin birbirinden farklı bagaj politikaları mevcuttur. Bu politikaları öğrenmek için kullanılacak havayolu şirketinin internet sitesinden veya müşteri hizmetlerinden faydalanılabilir. Bagaj boyut ve ağırlık sınırlarını kontrol ederek belirlenen standartlarda valizlerle uçağa binilmelidir.

Standart bir el bagajının ebatı 55 cm × 40 cm × 20 cm civarında olmaktadır. Bu ebatlar birçok havayolu tarafından kabul edilmektedir. Ancak bazı havayollarının politikaları bu sınırları daraltmakta veya genişletmektedir. Bu nedenle kullanılacak havayolu şirketinin müşteri hizmetleri aracılığıyla en doğru bilgi elde edilmelidir. Eğer kısa süreli bir seyahate çıkılıyorsa sadece el bagajıyla çıkılabilir. Ancak uzun süreli seyahatlerde ve kalabalık gruplarda ikili valiz seti veya üçlü valiz setleri gerekebilir.

En Büyük Boy Valizin Ölçüsü Nedir?

Büyük boy valizler seyahat eden kimselerin eşyalarını taşımak için kullandıkları araçlardan birisidir. Kalabalık bir grupla seyahate çıkacak kimseler genellikle üçlü valiz setlerini tercih ederler. Bu setleri arkadaşlarıyla birlikte kullanarak fazla eşya taşımamayı amaçlarlar. İkili valiz setleri ise uzun vadeli seyahate çıkan kimseler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Ancak alınan valizler havayolu şirketlerinin belirlediği ağırlık sınırlamalarına ve boyutlara uygun bir şekilde planlanmalıdır. Büyük boy valizler bagaj sınırlamalarına uyum sağlamak için genellikle belirli standartlara göre üretilmektedir. En büyük boy valizin ağırlığı 5 ile 8 kilo arasında değişmektedir. Boyut olarak ise yüksekliği 75-80 cm arasında genişliği 45-50 cm arasındadır. Derinliği 25-30 cm arasında olan en büyük boy valiz, hacim olarak 90-120 litre arasında değişmektedir. Bu ölçüler genellikle havayolu bagaj politikaları tarafından kabul gören ölçülerdir.

Ancak her havayolu şirketinin birbirinden farklı politikaları vardır. Eğer en büyük boy valizle seyahate çıkılacaksa öncesinde havayolu şirketinin müşteri hizmetleriyle görüşme yapılmalıdır. Çünkü şirketin belirlediği ölçüler seyahate çıkılacak valizin ölçüleriyle uyuşmayabilir

Kaliteli Valiz Nasıl Anlaşılır?

Seyahat etmeyi seven kimseler tarafından merak edilen sorulardan birisi de kaliteli valizin nasıl anlaşılacağıdır. Kaliteli valiz uzun ömürlü ve dayanıklı olması sebebiyle tercih edilir. İyi bir ikili valiz seti satın alınacaksa ilk olarak malzeme kalitesine bakılmalıdır. Alüminyum, polikarbonat, naylon veya ABS plastik gibi dayanıklı malzemelerden üretilen valiz kalitelidir.

Bu malzemeler hafif olmalarının yanı sıra aynı zamanda sert darbelere karşı dirençlidirler. Dört tekerlekli sistem ve teleskopik tutma saplarına sahip valizler, taşınabilirliğin kolaylaşmasına da yardımcı olurlar. Dikkat edilmesi gereken bir diğer madde ise valizin dikişlerinin düzgün ve sağlam olmasıdır. Sağlam bir dikiş valizin deformasyona uğrama ve yırtılma riskini minimuma indirmektedir. Kaliteli üçlü valiz setleri kullanım kolaylığı sağlamalarıyla da tanınırlar. Çünkü iyi bir valiz düzenleme seçenekleri ve iç hacmi ile de anlaşılabilmektedir. Fermuarlı bölmelere ve bölücü panellere sahip olan valizler eşyaların düzenli tutulmasına da yardımcı olurlar. İç düzenleme seçenekleri ile kullanımı kolaylaştıran valizler, ergonomik taşıma kollarına da sahip olmalıdırlar.

Valiz Fiyatları

Üçlü veya ikili valiz setleri satın almak isteyen kimseler valiz fiyatlarını da merak etmektedirler. Geniş bir yelpazede değişiklik gösteren fiyatlar, valizlerin kalitesine ve malzemesine göre artabilir. Uzun vadede daha ekonomik olan valizler hafif malzemelerden yapılmaktadır.

Bu tarz malzemeler valizlerin hasar görmesini engellemekle beraber aynı zamanda dayanıklıdırlar. Valizlerin fiyatlarında markaların etkisi de çok büyüktür. Tanınmış markalar kaliteli malzemeler kullandıkları için genellikle daha yüksek fiyat belirlerler. Kaliteli ve bütçeye uygun bir valize Myvalice.com aracılığıyla ulaşılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün